İstanbul
30 Haziran, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2412.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66248.09$

Cem Vakfı: Hiçbir yetkisi olmayan kişiler adımıza açıklama yapıyor!

Cem Vakfı: Hiçbir yetkisi olmayan kişiler adımıza açıklama yapıyor!
Cem Vakfı Genel Merkezi, son dönemde Cem Vakfı adına medyada paylaşılan kimi açıklamaların kendileri tarafından yapılmadığını belirterek tekzip etti.

Son aylarda, bazı yayın organlarında Cem Vakfı adına açıklamalar yayınlanıyor. Bu açıklamalar Cem Vakfı genel merkezinden hiçbir zaman sahiplenilmediği halde, hem bu açıklamaların imzacısı görünenler ve hem de bu açıklamaları yayınlayan kuruluşlar yaptıkları haberlerde sözü edilen açıklamaların Cem Vakfı tarafından yapıldığı algısında ısrar ediyorlardı.

Cem Vakfı Genel Merkezi tarafından yapılan resmi bir basın açıklaması ile söz konusu haberler tekzip edildi.

Genel Başkan, Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür dışında kimsenin CEM Vakfı adına açıklama yetkisine sahip olmadığı vurgulan duyuruda, tartışma konusu yapılan açıklamalar şu ifadelerle reddedildi:

“Son dönemde bazı yayın organlarında, CEM Vakfı ismi/unvanı kullanılarak kurucu olduğunu belirtip vakıf kurumsal yönetimi ile ilgili hiç bir ilgisi ve yetkisi olmayan kişi veya kişilerin CEM Vakfının mesajıymış gibi bireysel açıklamalarda bulunulduğu görülmüştür. Bu türden bireysel açıklamaların CEM Vakfının kurumsal yapısı ile ilgisi olmadığı gibi CEM Vakfı resmi görüşünü de yansıtmamaktadır.”

İşte o açıklamanın tamamı:

CEM VAKFI GENEL MERKEZİ BASIN AÇIKLAMASI

Son dönemde bazı yayın organlarında, CEM Vakfı ismi/unvanı kullanılarak kurucu olduğunu belirtip vakıf kurumsal yönetimi ile ilgili hiç bir ilgisi ve yetkisi olmayan kişi veya kişilerin CEM Vakfının mesajıymış gibi bireysel açıklamalarda bulunulduğu görülmüştür. Bu türden bireysel açıklamaların CEM Vakfının kurumsal yapısı ile ilgisi olmadığı gibi CEM Vakfı resmi görüşünü de yansıtmamaktadır.

CEM Vakfı’nın temsilini kimlerin yapacağı ve buna ilişkin kuralları nettir. CEM Vakfı adına BASIN AÇIKLAMASI yapmaya ve beyanda bulunma hakkına CEM Vakfı üst yönetimi olan Genel Başkan, Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür sahip olup, kuruluş senedi ve iç kurallarla da sabit kılınmıştır.

Vakfımızı bağlamayan bu türden şahsi görüş ve açıklamalara itibar edilmemesini, kamuoyunun yanlış bir bilgiye muhatap kılınmamasını teminen CEM Vakfı ismine yer verilmemesini, basın ve kamuoyunun dikkatine ve bilgisine sunarız.

CEM VAKFI GENEL MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!