© Alevi Haberler

Ahmet Çelikak: Düğün yapamayan gençlerimize yardım yapacağız

Daha önceki açıklamasında Sarayköy'e cemevi yapma açıklamasında bulunan İYİ Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Çeliak, şimdi de belediye başkanı seçilmesi halinde "Geliri az olan evlenemeyen, düğün yapamayan gençlerimize, halkımıza yardım yapacağız"dedi.

Daha önceki açıklamasında Sarayköy'e cemevi yapma açıklamasında bulunan İYİ Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Çeliak, şimdi de belediye başkanı seçilmesi halinde "Geliri az olan evlenemeyen, düğün yapamayan gençlerimize, halkımıza yardım yapacağız"dedi.

Türkiye'nin derin bir ekonomik kriz, gelir dengesizliği yaşadığını ve bu nedenle bir çok gencin artan maliyetler nedeniyle evlenemediğini belirten İYİ Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Çelikak, " Ekonomik krizde evlenemeyen gençlerimize yardımcı olmak yerel yönetimlerin yani belediyelerin yardım yapması temel görev olmalıdır." açıklamasında bulundu.

Seçilmesi halinde geliri az evlenemeyen, düğün yapamayan gençlere ve ailelere yardım yapma vaatinde bulunan Çelikak şu açıklamayı yaptı:

"Ülkemiz derin bir ekonomik kriz geçirmektedir. Ekonomik krizle birlikte aynı zamanda gelir dengesizliğide oluşmuştur. Bunun sonucunda artan maliyetler nedeniyle gençlerimiz evlenmekte ve düğün yapmakta zorluk yaşamaktadır. Oysa gençlerimiz, çocuklarımız bizim binlerce yıllık genetik mirasımızın havuzudur. Gençler bizim geleceğimizdir, herşeyimizdir. Nüfusumuzun yaşlanmaması gerekir. Bu nedenle başta belediyelerimiz olmak üzere yerel yönetimlerimiz; gençlerimizin ve ailelerimizin yaşadığı bu sıkıntıyı çözmeyi temel görev edinmelidir. Tekrar ediyorum gençler bizim herşeyimizdir! Belediye Başkanı seçilmem halinde en fazla kafa yoracağım maddelerden biri bu olacaktır. Düğün yapamayan gençlere ve ailelere yardım yapacağız. "dedi.

GELİRİ AZ OLAN AİLELERE KİRA VE TEMEL TÜKETİM MADDELERİ DESTEĞİ

Ahmet Çelikak,belediye Başkanı seçilmesi halinde, geliri az olan kirasını ödemekte zorluk çeken, et, süt gibi temel tüketim maddelerinin evlerine girmeyen vatandaşları tespit ederek yardımcı olma vaatini de sözlerine ekleyen Çelikak şunları söyledi:”Diğer taraftan ilçemizde kira ödemesinde zorluk çeken vatandaşlarımıza kira desteği sağlayacağız, evlerine et, süt gibi temel tüketim maddeleri girmeyen vatandaşlarımızı tespit ederek yardımcı olacağız. Yaşadığımız ekonomik kriz nedeniyle bu vaatler bir lüks değil zorunluluk" ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER